Underbar dag!

Har haft en jättehärlig dag på stan med Malin, avslutade dagen på gröna lund där vi åkte massor med saker, åt middag och spelade på lotter som Malin envisades om att det skulle man göra när man är på gröna lund, haha. Mysigt va det iaf! 

Hann även med en lunch på vårt favoritcafé John Chris först :)
//Malin




Vanlig

Jag har jätte svårt att vänja mig vid min nya hårfärg. Den är bara så vanlig och inte som jag brukar ha alls.
Funderar starkt på att dra i den rödbruna färgen jag brukar ha. Dock är jag rädd att jag förstör håret mer om jag färgar igen nu.
Gillar iaf inte att se vanlig ut.

Nu har jag kollat desperate housewifes och ska snart gå och lägga min.

Natti!

Shopping + grönan med Malin

Jag fick en liten mjukstart efter semestern, jobbade en dag och så är jag ledig idag, skönt! Nu på morgonen har jag haft mitt sista betygssamtal med min lärare så nu är jag klar med kursen vilket är så himla skönt,  dessutom fick jag ett fint betyg också :)

Så himla fint väder ute idag, nu blir det in till stan för lite shopping med Malin och sen tänkte vi gå en sväng på gröna lund också. Bra ledig dag helt enkelt! //Malin


Jag och Malin på Cypern


Får se hur det här blir då. // Alex

mms_img41395 (MMS)

Får se hur det här blir då. // Alex


Beställt från H&M

Perfekt till stranden

//Alex

My tattoo

Så ser den ut efter  mycket om och men. Fick ju göra om hela med nya konturer och fylla i allt igen. Sen var det så mycket ärr i den så det var svårt att få färgen att fästa så Tommy fick fylla i lite en gång till. Så till sist blev det lite blommor runt den.

Nu ska jag inte tatuera mig igen på en stund iaf.

//Alex


Cypern!

Halå i bloggen! Nu har vi kommit hem från våran vecka på Cypern, har verkligen haft en helt underbar vecka och bara gått runt och njutit av allt roligt vi har gjort. Vi har gjort allt sånt som hör till en lyckat semester, solat och badat i massor, ätit ute, festat och kommit hem på morgonen, druckit drinkar och massor därtill, ren lycka helt enkelt!

Här kommer några bilder från veckan så uppdaterar jag med fler under veckan :) Tack för en underbar vecka tjejer!

 


Köpte ny bikini på mässan igår. // Alex

mms_img21755 (MMS)

Köpte ny bikini på mässan igår. // Alex


Lovely sunday!

Då sitter jag och myser i soffan efter en lång dusch. Är inte trött alls idag vilket är väldigt skönt.
Hade riktigt kul igår med tjejerna. Var först hemma hos Pauline och åt och drack lite. Sen bar det av till Erotik mässan i Alvik. Vi shoppade loss en hel del där och drack en del också. Showen var klart bättre än förra året även om vi detta år blev blöta från vatten som stänkte. Bättre än lotion iaf som det var förra året.

Måste åka och handla mat senare idag. Ska försöka hitta lite nya blommor också.

Ciao!

//Alex

Ready to go


Färdig!

Nu är äntligen min tatuering klar!
Efter att den från början tappade all färg och konturerna inte var jämna så har Tommy fixat till den. Han har gjort om konturerna och fyllt i hela igen sedan har han by free hand gjort blommor som flyger runt tecknet. Ruskigt nöjd är jag och jag måste säga att det är läskigt att låta honom göra det free hand men han är jätte duktig och det blev jätte fint!

Glömde ta kort så gör det sedan när jag får ta bort plasten.

//Alex

Within my heart



Dead by april- Within my heart

Shitty trafic

Förstår inte att dessa vägar som byss nu inte kunde ha byggts för flera år sedan. Sveavägen tog mig nästan 45 min idag vilket resulterade i att jag inte fick tatuera mig idag. Vi han inte men som tur är så kunde han imogon. Då är det ju Stockholm marathon så jag får väl åka tunneltåg. Vilket jag tycker är skit äckligt, massa skumma människor oh jag blir åksjuk.

Dock han jag med lite shopping idag och så har Älskling och Erik hjälpt mig skruva ihop dom nya utemöblerna. Så morgondagen blir nog inte så stressig iaf.

Natti!

//Alex


Hahaha


Naglarna


Nails & Ladies night

Har vart hos världens bästa Pauline och fixat naglarna. Blev jätte fina som vanligt.
På lördag kör vi Ladies night hemma hos henne. Massa tjejer och sedan erotik mässan. Ska bli galet kul!
Dessutom ska Pauline vara hundvakt åt Zackie hela dagen imorgon och sedan hämtar jag honom på kvällen.
Mamma och Håkan ska ju till Tallin så därför blir det så.

För morgondagen är jag ju smått nervös kan vi säga. Ska ju göra blommor runt min tatuering så den blir lite mer tjejig.
Men Tommy är duktig så det går säkert bra.

Natti!

Pandora

http://www.pandora.net/sv-se

Sådan ring vill jag ha med min månadssten i. Tyckte den var riktigt fin.



//Alex

DHW kväll

Ikväl är det som varje tisdag min tv kväll. Desperate housewifes kan jag ju inte slita mig ifrån. Förra tisdagen somnade jag dock på soffan och vaknade 21:30, sen var jag sur.
Jobbar på ett järnvägsområde idag och imorgon. Så jag måste ha någon som går framför lastbilen hela tiden. Man får inte köra över spåren själv. Lite irriterande men det fungerar.

Nu ska jag fixa lite hemma

Ciao!

//Alex

Fet av leggings

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article12979028.ab

Läste den här artickeln på aftonbladet. Så nu blir det lite mindre leggings i mitt liv tror jag.

//Alex

Monday

Sov ganska lite i natt då jag verkligen inte var trött så det blev väl ca 4 timmar. Som vanligt deckade jag på soffan när jag kom hem. Vaknade av att älskling ringde och sedan tvingade jag mig själv att gå ut och springa och gå lite. Orkade inte springa hela varvet så det blev lite blandat.
Så skönt att man kan vara ute i shorts nu!

Sen blev det lite bantningsmat till middag. Något jag aldrig skulle klara är att gå hungrig så det måste vara mat man iaf blir någorlunda mätt av. Så det blev vit fisk med broccoli och tomater.

Nu sitter jag och tittar på 112- på liv och död. Lätt ett favorit program.

Ciao!

//Alex



A thousand splendid suns



Denna började jag läsa just nu på engelska. Den handlar om en tjej som växer upp i afghanistan. Är helt fast i boken nu och den är verkligen så bra. Dock får man en del ångest över vad denna tjej får gå igenom. Kommer bli en del tårar tror jag innan jag läst ut den men so far så är den värd det.

End of the weekend

Nu är helgen snart slut och det känns så skönt att ha tagit det lugnt hela helgen.
Igår var vi på bio och såg Fast 5. Lätt den bästa av alla filmerna.
Bakade bröd igår också. Vilken skillnad det är på hembakat och köpt! Känns så mycket bättre på något sätt. Så det ska jag försöka fortsätta med.

Idag har jag spenderat nästan hela dagen på balkongen. Ska bli så skönt nästa helg när jag ska ta hem dom nya utemöblerna.

Ciao!

//Alex

Ms fatty

Satte på mig bikini idag och det gick verkligen upp för mig hur mycket jag gått upp i vikt sedan jag började köra lastbil (slutade röra på mig) Det är officiellt sommar om typ en vecka så nu har jag panik!
En kompis har ätit piller som gör att man blir mätt i två veckor och det fungerar rätt bra för honom. Dock vägrar han ge sådana till mig och jag kan bara tänka mig att Annica tycker jag är dum i huvudet om jag tänker äta sådana.

Så när solen försvinner från balkongen ska jag ut och röra på mig. Sedan blir det sallad med kyckling eller tonfisk till lunch hela veckan. Istället för hamburgare som det blivit senaste tiden.
Sen ska jag se till att bli lite brunare för då ser man faktist smalare ut.

Have a nice day!

//Alex


Packar för fullt!

Hej hopp! Nu börjar jag bli klar med packningen här hemma, Malin och Annie är här också så de blir en hel del snack emellan packandet:P
Vi åker hemifrån vid kvart ni 4 inatt så det blir inte många timmars sömn för vår del, men vi har ju semester nu så det gör ju ingenting! :)

Får se hur mycket uppdatering det blir under veckan, annars blir det bildregn när jag kommer hem! Ha det så bra här hemma så ses vi om en vecka igen! :D // Malin

Beslutsångest!?

Som vanligt så har jag alltid bestlutsångest över vilken färg jag ska ha på håret. Just nu är det ju rött men det är en pain in the ass färg att underhålla så den ser bra ut.

Så vad tycks? vilken ska jag ha?


brunt, svart rött eller blont?

Saturday baby

Vi har inte gjort något vettigt alls idag so far. Legat och tittat på tv och ätit bullar. Jag har visserligen kört tre tvättmaskiner men dom sköter ju sig själva.

Ikväll blir det nog till att titta på Fast and the furious 5. Har hört att den ska vara riktigt bra.

Have a nice day everybody!

//Alex

Imorgon åker vi!!!

God morgon! Så som jag har stressat de senaste veckorna är helt galet, har spenderat alla mina lediga dagar till plugg och alla kvällar efter jobbet framför matteböckerna. Igårkväll satt jag och skrev min sluttenta fram tills klockan halv 11 på kvällen. Nu är den inskickad och alla inlämningar som ska skickas in är klara så de ska jag bara skicka in nu under dagen. Oj, vilket skön känsla!
Dagens schema är väldigt hektiskt eftersom vi drar till Cypern imorgon, har massor jag ska hinna med att fixa idag! Tur i oturen är väl att jag är så flygrädd så jag kan ändå inte sova, har varit igång ett par timmar redan och har hunnit ut på en lång powerwalk också.. Jag förstår inte varför jag har blivit så nojig över att flyga, jag har ändå rest väldigt mycket och flygit själv en hel del men det blir licksom bara värre med åren :S Borde införskaffa något lugnande kanske?




Nya frukostfavoriten, hälsofil med rågras :)
//Malin


pix igår och idag


SSBT 186 hjälper mig att komma loss




Söta hästar

Good day

Igår fastnade jag med lastbilen igen. Frågade om underlaget var okej innan för att jag inte vill köra där och det gick ju som jag trodde åt skogen. Så Janne på SSBT fick dra ut mig därifrån.

Idag har jag vart åkt lite längre än jag brukar. Vart i Bålsta och ute i skogen i Vallentuna. Fick massa reklamprylar av gubben på vågkontoret så jag lär ju knappast ha brist på pennor på ett tag.
Riktigt nice dag, hittade lite hästar att gosa med på gården jag var på också. Så mysigt med hästar, saknar det verkligen.

Har städat lite hemma så det är fint här och jag slipper göra det i helgen.

Sitter och tittar på grannfejden. Det är verkligen pinsamt hur folk håller på. Kan man inte bara sköta sig själv och inte bry sig så satans mycket om andra? Dom där tanterna är ju bara hemska!! Tycker verkligen synd om killen som bor granne med dom. Jag hade också börjat jävlas om jag bott granne med dom!

Nu blir det duschen!

//Alex


Dagens i-landsproblem

Hej hopp. Några dagar kvar tills man åker till Cypern nu, planet går klockan 06,00 på söndag. Har börjat packa lite idag för att se vad som behövs köpas osv, problemet är bara att min väska va full när jag hade packat ner alla de toppar och klänningar jag vill ha med mig.. Måste börja sålla ut lite så jag får plats med lite fler saker. Ja, vi ska bara vara borta en vecka men man vet ju aldrig vilka kläder man kommer vilja ha där nere :)

Nu sitter jag och pluggar tillsammans med lillebror :) // Malin

Sommarplåga?



//Alex

Fastkörd

Idag fastnade jag med lastbilen och kom inte loss själv. Grävaren försökte dra loss mig men det var ju en liten grävare så han orkade inte. Som tur var så var min snälla vän Tobbe i närheten så han kom och drog loss mig. Tur att jag har sådana vänner!
Har vart och fått nya p-ringar idag och jag säger bara det dra mej baklänges vad dyrt det är att bli över 23 år!
Besöket hos gynekologen kostar 320 kr och p-ringarna kostar ca 1200! Så detta ska man betala för att få ligga barnfritt i ett år till.
Tur att jag fick bidrag iaf.

Nu ska jag mysa på soffan resten av kvällen. Det är ju desperate housewifes ikväll.

Ciao!




Tobbe på SSBT hjälper mig när jag kört fast

//Alex

Hiss eller diss?

Har varit hos frisören och klippt lugg, började böla där inne för jag tyckte det blev så fult! Nu vet jag inte riktigt vad jag tycker faktiskt, alltid kul att prova något nytt men njaa jag vet faktiskt inte :S
//Malin


AJ!

Efter jobbet åkte jag upp till spåret för att springa igen, gick jättebra och konditionen är på topp! Dessvärre så snubblade jag på en rot och ramlade rakt ner på knäna och skrapade upp händerna också. Klantigt! Så nu har jag värsta jacket på ena knät och mina nya springbyxor gick sönder, tur man har en mamma som är sjuksyster som får plåstra om en :)

Imorgon är jag ledig så då ska jag till frisören på morgonen och göra lite nya saker med håret, spännande! Sen blir det plugg igen, sluttentan är på fredag sen slipper jag matten, wiho! Nu ska jag ringa Alex och snacka lite skit tänkte jag :)
//Malin

The town

Annica tipsade mig om filmen The town för ett tag sedan. Så vi hyrde den här om veckan.
Riktigt bra film måste jag säga.




//Alex

Grönsaker & Fisksoppa



Detta blev det till lunch idag. Har aldrig gjort fisksoppa förut men detta blev riktigt bra.
//Alex

Utemöbler



En sådan grupp har jag köpt till våra balkong hemma. Så den kommer hem om två veckor. Ska bli riktigt skönt med lite nya fina möbler på balkongen.
Självklart kommer dom från Olsons fritidsmöbler i Åkersbera. Kolla deras hemsida
http://www.olsonsab.se

//Alex


Seg söndag!

Har suttit och pluggat hela morgonen och ska väl fortsätta med det resten av dagen också, tänkte ta en paus för en promenad nu men insåg att det spöregnar ute så får se hur det blir med det! Igår va jag iaf ute och sprang igen och det går så himla bra med löpningen nu, 8 km är ingen match längre så nästa gång ökar jag nog! :)
//Malin


Snacks



Älskar att vara kreativ och komma på nyttiga alternativ när man känner för att äta något onyttigt, här blev det äpple med kanel, honung och hackade nötter som jag körde in i ugnen i ca 15 min och sen toppade med lite yoghurt, supergott!
//Malin


Karnival + shopping

Har varit inne i stan hela dagen med Malin och Anton, vi kollade på karnivalen som va inne i stan och sen gjorde vi en del härliga inköp inför resan. Köpte bland annat en ny topp, solkrämer, skor och smink :)
//Malin

Topp från SALT


Kilklackar fråm Tommy Hilfiger







Tenta



Min fredagskväll innehåller tentaskrivning vid datorn hela kvällen, måste hinna bli klar med kursen innan jag åker till Cypern nästa helg.
Imorgon ska jag skriva mer om min födelsedag och visa bilder på alla mina fina presenter jag fick, hade verkligen en toppendag i onsdags! 
//Malin


Pink roses

Nu har krokusarna på balkongen vissnat så nu måste jag hitta något nytt att ha där. Läste om rosor i en tidning igår och det är ju faktist riktigt fint. En rosbuske i en stor kruka. Sounds like a good idea.
Sen måste jag hitta någon större kruka eller kärl att ha min fontän i. Den ska ju sänkas ner en bit så vattenbehållaren inte syns.

Nu har jag städat lite så jag slipper städa så mycket imorgon.
Så nu är det bed time!

Ciao!

//Alex



Chocolate face



Jag testar en chokladmask. Får se om jag blir fin när den är klar!
//Alex

Swampii fyller år!

Malin fyller ju år idag också! Jätte GRATTIS till min lilla swampi!!


Nackspärr!

Knäckte till min nacke idag när lastbilen stutsade till lite uppe på vällsta.  Så var hos Sue och skulle knäcka till den efter jobbet men jag har fortfarande lika ont så ska till en annan kiropraktor imorgon.
För övrigt så har det vart en rätt kass dag med mycket köer och annat krångel.

Nu ska jag mysa ner mej i soffan med the love of my life.

Ciao!

Trucker bränna

Min axel är helt röd efter solen idag. Har ju ena rutan nere nästan hela tiden så armen är ju i solen.
Sen satt jag en hel del i solen när dom lastade och när vi åt lunch idag. Så nu är den röd.

Efter jobbet så solade jag och Johanna nere vid badplatsen här där vi bor. Snackade lite skit och sen blev det hem för äta. Smälte maten lite sedan tog jag mig en spring tur. Gick riktigt bra och orkade riktigt långt.

Så nu sitter jag och tittar på desperate housewifes och ska ta en kvällsmacka.

Ciao!

//Alex



Brännd

Cheescake

Tog ett brejk i mitt pluggande och försökte slänga ihop en cheesecake som vi ska ha imorgon, lilla jag fyller ju år imorgon, hihi :) 
Tror dock att jag misslyckades ganska hårt :S Den blev typ inte så fast som den ska vara så den lär ju inte stelna i frysen, men men.. Vem orkar vispa äggvitan i typ en timme? Den lär ju vara god ändå?!
Såhär tänkte jag att den skulle se ut imorgon, fast i soppform?
//Malin


Gold digger


Måste bara visa mitt underbara armband från Gold digger, så vackert:)
//Malin


Dinner time!

Va sjukt kul att springa idag och vilket tempo jag höll hela tiden, det blev 8 km idag också. Nu blir det lite sallad, avocado och ett ägg till middag. //Malin



Löpning i värmen

Halå underbara dag! Det här måste vara varmaste dagen hittils i år, tyvärr har man stått inne och jobbat hela dagen, suck. Nu är jag iaf hemma och tänkte åka upp till spåret och springa lite, känns som att man kommer svettas ihjäl! Men taggad är jag, finns det 8 km i benen tro?
//Malin





Sova?


Trots att det blev sent igår så gick jag upp redan vid halv 8 så nu känns det att kroppen skriker efter sömn. Har varit och ätit middag med pappa och hans tjej men kände att jag va tvungen att åka hem tidigt för att hinna sova ordentligt innan man ska tillbaka till jobbet igen.
Den här helgen får iaf en stor tumme upp! :)
God natt! // Malin


myser



//Alex

Balkong mys

Hittade vårrullar på ICA Stop som är jätte goda så det sitter jag och äter nu.
Tog med mej mini (datan) ut också så nu tänker jag nog sitta här ett tag. Har vart i Vaxholm och fikat hemma hos Anna och Micke. Anna fyllde ju år igår så det var lite tårtätning där idag.
För övrigt mår jag förvånansvärt bra idag med tanke på hur gårdagen såg ut.

Nu ska jag koncentrera mig på ätandet.

Ciao!

//Alex



Jag i Gbg nöär jag och Malin var där

Hangover

Nej så bakis är jag inte, men väldigt trött.
Åkte ju till Kabyssen i Vaxholm efter att jag var hos Malin igår. Träffade massa roliga människor och folk jag inte sett på år och dar!
Min underbara älskade pojkvän hämtade mig och han ligger fortfarande och sover. Hoppas han vaknar snart.

Have a nice sunday!


//Alex

Lazy sunday

Har äntligen vaknat till lite och städat upp efter gårdagen, slängt fimpar, flaskor, samlat ihop kvarglömda saker, skurat golvet och allt vad jag nu har gjort. Man skulle kunnat tro att de va värsta festen här igår när man såg hur det såg ut imorse. Men kul va det!

Nu tänkte jag sätta mig ute i solen och plugga lite, underbart väder ute! Ikväll blir det middag med pappsen!

//Malin


Lördagskvällen :)

God morgon! Igår hade jag som sagt middag hemma hos mig och det blev verkligen lyckat! Vi va kvar hos mig  och dansade och pratade hela kvällen, hade jättekul! Fick lite fina presenter igår också, fick en ny berlock från Thomas Sabo och en korg med fina ljusstakar och vin :)
Tack för igår tjejer! //Malin




Gettin ready for tonight

Är snart klar och ska åka till Malin.
Är tokigt party sugen. Blir inte bättre av att man får sms från Robban där det står "Kom hit nu!". Kabben i Vaxholm öppnar ju idag och det verkar ju vara många som ska dit.
Men nu börjar vi kvällen hos Malin och sedan vet man aldrig vart den slutar!

Skål!

//Alex




Lördag :)

Gom morgon! Har precis vaknat och ska göra mig i ordning för att åka och jobba strax, känns liite segt att behöva jobba idag faktiskt.. Ikväll ska jag nämligen ha middag för massa vänner, antar att det blir grillning nu när vädret är fint också :D Är lite småstressad över att hinna fixa allting eftersom jag knappt förberett ngt och nu ska jag iväg och jobba, men men det löser sig nog:P  Kul ska det bli iaf! Uppdaterar med lite bilder sen! //Malin

Härlig morgon med sol! Älskar att jag slip...

mms_img34504 (MMS)

Härlig morgon med sol! Älskar att jag slipper sitta inne och jobba. //Alex


Workout

Idag efter jobbet pallrade jag mig iväg till gymmet. Sprang 2 km tills jag knappt kunde stå på foten. Sen blev det lite armar, ben och mage. Riktigt lugn och skönt var det på gymmet också. Verkligen skillnad från det förra.
Nu är det bed time!

//Alex

Torsdag 5 maj

God morgon! Har släpat mig upp ur sängen och ska nu ta mig en promenad till jobbet, skönt! Efter jobbet ska jag iväg och solduscha igen, tänkte blir lite brun till helgen. Normalt sett så håller färgen drygt en vecka men eftersom jag tränar mycket nu så försvinner den fortare ( svettas och duschar bort det). Ska försöka ta en bra bild sen som visar hur stor skillnad det blir efter en soldusch :) have a nice day! // Malin

Mer sommarkläder från H&M


Dessa underbaringar följer med mig till Cypern om 2 veckor! //Malin

Blond och yngre

När jag är blond ser jag nog iaf yngre ut. Så fort jag fick blont hår igen så fick jag visa leg på bolaget direkt vilket jag inte hade gjort på ett bra tag. Får se hur det blir nu när håret är rött.
Killarna på bygget kokade kaffe till mig idag. Stort plus i kanten till dom.

Somnade som vanligt på soffan hemma och vaknade när älskling väckte mig och sa att maten var klar. Min absoluta favoriträtt som han är så mycket bättre på än vad jag är. Dessutom är det nyttigt.

Nu ska jag försöka sno fjärrkontrollen. Lär bli svårt!

Natti!



//Alex

Alla dessa måsten

Fick lite skäll av Alex för att jag inte bloggat på ett tag, va tvungen att gå in i en jobb/plugg bubbla några dagar för att beta av massa saker. Men nu är jag tillbaka med massa ny energi. Har börjat göra listor för saker jag måste göra varje dag (bra sätt att planera in allting) och älskar känslan att kunna bocka av saker på den.

Den här dagen har varit bra på många sätt, började dagen med en skön promenad till jobbet, pratade med chefen om en sak jag tänkt på ett tag, varit i spåret och pinat mig igenom 8 km och nu ätit middag med familjen och lite vänner.
Den här veckan har varit grymt bra på träningsfronten, igår va jag ledig så spenderade 2 timmar på Sats på morgonen vilket resulterade i brutal träningsverk idag!

Senaste 2 gångerna jag sprungit i spåret har jag kommit upp i 8 km, wiho 2 km kvar till milen ;) //Malin

Regret

Jag har aldrig gjort något som jag riktigt ångrat när det kommer till killar och sådant. Har det sktit sig har jag gått vidare och alltid tyckt att "vadå?" jag hade ju ändå roligt.
Mitt senaste utspel kan jag dock inte se på det sättet och det stör mig. Jag vet att med allt jag kände då så var det väl nödvändigt. Men jag kan inte sluta att må dåligt över det idag.
Jag kan inte förlåta mig själv för att jag sårat en människa så mycket och vart så otroligt kall. Önskar att jag bara hade kunnat tänka lite längre och inte bara bestämt mig för en sak och sedan skulle den helst vart genomförd nyss.
Vart lite tålmodigare, lite mer sympatisk iaf. Inte bara en kall jävla bitch som bara tänkte på sig själv.

Nu blir det bedtime...

//Alex

Trucker babe

Nästan så jag skrattade lite åt mig själv idag. Kände verkligen inte för att lyssna på massa radio musik och sådant man alltid lyssnar på, så det blev Dire straits. Sen när jag insåg att här sitter jag och kör lastbil och lyssnar på DS så blev det kanske lite väl mycket trucker.
Men jag bjuder på det.

Fick lite sällskap i bilen idag. I form av en kille från firman som bygger där vi jobbar just nu. Han frågade om han fick åka med mig en vända och det är väl alltid trevligt med lite sällskap.

Sitter och tittar på reprisen på så ska det låta. Tycker det är rätt kul även om jag tycker det var roligare med Peter Harrysson.

Trevlig kväll everybody!

//Alex

Nails

Sitter hemma och tittar på en av mina absoluta favorit filmer, Armageddon.
Har vart hos söta Pauline och fixat naglarna. Blev gröna tippar och lite mönster med massa glitter. Cyklade dit och hem igen. Så galet kallt var det! Måste köpa mig några bra handskar att ha om jag ska cykla.

Nu blir det duschen och sedan sängen.

Natti!



Sicilien

Jag och älskling har bokat resa till Sicilien i sommar.
Ska bli så mysigt! Bokade hotell som inte är så inriktat på barn som många är idag. Så det blir lugn och romantisk semester. Så just nu känner jag mej riktigt otålig. Vill att det ska bli semester nu!



Vi två på semester förra sommaren.

//Alex

Tröttmössa!

Nu står det en lasange i ugnen som jag hoppas blir klar fort.
Är rätt slut idag. Sov 12 timmar i natt och det gjorde väl att jag blev rätt seg idag. Ullared var riktigt roligt och jag handlade helt galet mycket. Handlade massor åt pappa också så det blev väldigt mycket.

Idag blev det lunch i Täby C med Annica och fika hos Thomas. Så resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt hemma med min älskling.

Ciao!

//Alex

RSS 2.0